U komt thuis met Berghuis!
 
 

Over ons

Berghuis Kompleet Wonen en Projectinrichting is sinds 1909 gevestigd in het centrum van Schalkhaar en heeft in 2020 zijn eigen webshop berghuisonline.nl geopend. In onze winkel van bijna 6000 m² vindt u alles op het gebied van woning- en projectinrichting. Op de afdeling woninginrichting vindt u harde en zachte vloerbedekking, vinyl, PVC en laminaat.  Onze mooie PVC-vloeren zijn er in diverse uitvoeringen en kleuren. Veel van deze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, informeert u hierover bij een van onze adviseurs of neemt u contact met ons op. Ook hebben we een grote diversiteit aan gordijnen en raambekleding, inclusief horren en zonwering.

Op onze slaapkamerafdeling vindt u een uitgebreide (test)beddenafdeling in diverse studio’s. Wij bieden hier onder andere exclusieve producten van Auping. Wij leveren zowel moderne als traditionele slaapkamers, seniorenbedden en boxsprings. Een specialisatie van onze fysieke winkel zijn de maatwerk linnenkasten. Tevens vindt u op de slaapkamerafdeling een uitgebreide collectie dekbedden, hoofdkussens, overtrekken, hoeslakens en moltons. Daarnaast leveren wij moderne en traditionele meubelen waaronder een aantal eigen maatwerk concepten. 

Wij hebben een zeer grote collectie relaxfauteuils. Onze relaxfauteuils zijn er in verschillende modellen en maten waardoor het door u gewenste model altijd passend voor u samen te stellen is. Hierdoor zijn onze relaxfauteuils ideaal voor mensen met rug- of knieklachten. In deze optiesferen kunt u onder andere kiezen om uw relaxfauteuil te voorzien  extra motoren om de relaxfauteuil automatisch te verstellen, voor een sta-op functie, een poot die aansluit op uw (woon)wensen en uiteraard is elk model te verkrijgen in talloze stoffen en kleuren. In onze showroom kunt u de verschillende modellen testen en staat ons vaste team klaar om u te voorzien van geheel persoonlijk advies. 

Berghuis 100 Jaar

In 2009 vierden wij ons jubileumjaar, omdat we maar liefst 100 jaar bestonden. Een uitgelezen mogelijkheid om de geschiedenisboeken is uit te diepen en u een inkijk te geven in onze rijke geschiedenis. Toen Hendrikus Jansen aan de Haar in 1895 zijn tapperij en dorpswinkeltje aan de Pastoorsdijk in Schalkhaar overdroeg aan zijn dochter Mina en schoonzoon Antoon Berghuis uit Heeten, had hij nooit kunnen bedenken dat het 'winkeltje' zou uitgroeien tot Berghuis Kompleet Wonen. In het dorpswinkeltje werden destijds naast kruidenierswaren ook rookwaar, fournituren, glas- en aardewerk, borstelwerk en klompen verkocht. Vanaf 1909 verkocht Mina ook manufacturen. Dat jaar is door de familie Berghuis aangemerkt als startpunt van het huidige bedrijf, Berghuis Kompleet Wonen. 

Indien u geïnteresseerd bent in de complete geschiedenis van Berghuis Kompleet Wonen, kunt u gratis het boek "Berghuis 100 jaar op Schalkhaar" afhalen in de winkel, zolang de voorraad strekt.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram